Ακούστε τα ΜΑΝΤΑΤΑ !

Ιδιωτική ιστοσελίδα.
Άγιοι _ Θεόδωροι _ Γρεβενών , υψόμετρο 812 μ. (πλατεία), κάτοικοι 143.

Λεωνίδας Λόλας, Συνταξιούχος Δάσκαλος (leololas@gmail.com)

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

Ξεκινάει τη λειτουργία του 
το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γρεβενών
  Για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων του Δήμου μας, ο Δήμος Γρεβενών ξεκινάει τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ένα σημαντικό θεσμό αλληλεγγύης για την ενίσχυση και στήριξη των δημοτών μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
  Η επιτυχία αυτού του τόσο σημαντικού θεσμού, αυτές τις δύσκολες στιγμές, που βιώνουμε, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την υποστήριξη και την έμπρακτη συμμετοχή όλων μας.
  Για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε συνεργασία με τα Σούπερ Μάρκετ που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας έχουν στηθεί σε εμφανή σημεία ΚΑΛΑΘΙΑ στα οποία και η μικρότερη προσφορά είναι μεγάλη.
  Περιμένουμε τα καλάθια αυτά να γεμίσουν από το περίσσευμα της αγάπης και της αλληλεγγύης των δημοτών μας.
  Στηρίζουμε όλοι αυτό το θεσμό και αποδεικνύουμε ότι είμαστε δίπλα στο συνάνθρωπό μας.
Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη
* * *
  Σχόλιο της σύνταξης : 
  Καιρός ήταν να δραστηριοποιηθεί κι ο Δήμος Γρεβενών πάνω σ' αυτό το θέμα ανθρωπιάς, που καίει πραγματικά επί των ημερών μας.
  Συγχαρητήρια, σ΄αυτούς που το προώθησαν! 
  Όλοι μαζί μπορούμε, φτάνει να έχει περισσέψει λίγη αγάπη στην άκρη της καρδιάς μας. Και πιστεύω πως έχει περισσέψει, γιατί είμαστε Έλληνες και, αν δεν είμαστε όλοι Χριστιανοί, μάθαμε να ζούμε όλοι σαν πραγματικοί άνθρωποι.
  Φτάνει να μην το εκμεταλλευτούν διάφοροι επιτήδειοι πολιτικά, συμφεροντολογικά, οικονομικά ή όπως αλλιώς μπορούν να αναδειχθούν μέσα από την κίνηση αυτή. Δουλειά του Δήμου είναι κι υποχρέωση όλων μας.
  Καλή πορεία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.